Bent u wat ouder en op zoek naar een bijzondere reiservaring in Cuba waar u geheel ontzorgd wordt?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een gespecialiseerd reisbureau dat zich richt op het organiseren van senioren rondreizen in Cuba en bieden een breed scala aan reisroutes en reisduur opties om aan jouw wensen te voldoen.

Onze rondreizen zijn ontworpen om je de mogelijkheid te geven om de prachtige natuur en cultuur van Cuba op je gemak te ontdekken. Je reist met privé chauffeur op de route die jij wilt reizen. Jouw wens is onze uitdaging.

Naar welke reis in Cuba ben je op zoek?

15 daagse Cuba proeverij met chauffeur

Deze superleuke reis brengt je naar de meest bezienswaardige plekjes op Cuba en geeft je een mooie impressie van de natuur en cultuur van die prachtige land. De oldtimer chevrolets en lada’s die herinneren aan de roerige geschiedenis van het land, vormen een uniek straatbeeld. Tot slot kun je nog lekker nagenieten op het strand van het mooie eiland Cayo Las Brujas.

18 daagse Cuba; cultuur, natuur en strand met chauffeur

Deze prachtige rondreis brengt jullie naar de mooiste plekjes op Cuba. Van de hoofdstad naar het meest westelijke duik- en snorkelparadijs Maria la Gorda, het mooie natuurgebied Las Terrazas, de Varkensbaai en Trinidad. Afsluitend genieten van het heerlijke eiland Cayo Las Brujas, om af te sluiten aan de parelwitte stranden van Varadero.

Cuba vakantie voor jou

Wil jij ook op vakantie naar Cuba? Daarvoor ben je bij Cumlaude Travel aan het juiste adres. Cumlaude Travel biedt jou namelijk een vakantie in Cuba op maat. Van een volledige (individuele) rondreis of wandelvakantie tot bijvoorbeeld een fietsvakantie; het kan allemaal. Kortom ben je op zoek naar jouw droomreis? Boek dan jouw reis bij dé Cuba specialist en geniet van een prachtige vakantie in het zonovergoten Cuba.

  • Lokale vertegenwoordiging
  • Oldtimer cabriolet tour in Havana is inclusief
  • Gebruik van lokale sim kaart (geen WiFi spots maar overal internet)
  • Leuke excursies voor een lokale prijs voor en door Cubanen
  • Een leuk do’s en don’ts boek voor vertrek met o.a. leuke restaurant tips
  • Onze lokale hosts zijn altijd beschikbaar voor assistentie
  • Wij kennen Cuba als geen ander
  • Doordat wij een groot netwerk hebben kunnen wij deze ten allen tijde in kunnen zetten voor onze gasten
  • Bij calamiteiten zijn wij 24/7 beschikbaar zowel op Cuba als in Nederland

Ook wanneer je nog twijfelt aan hoe je jouw ideale vakantie naar Cuba in wilt vullen, kun je met ons contact opnemen. Dankzij onze veelzijdige kennis en ervaringen met het land, voorzien wij jou zo van het beste advies. Zo maak je een onvergetelijke reis naar dit prachtige stukje paradijs op aarde. Bekijk hieronder de vele mogelijkheden en maak de keuze die bij je past.