Bent je op zoek naar een onvergetelijke fietsvakantie in Cuba?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van avontuurlijke reizen in Cuba en bieden een breed scala aan fietsvakanties die zijn ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Onze fietsvakanties zijn ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een unieke manier om Cuba te ontdekken en van de prachtige natuur en cultuur te genieten. Onze reizen variëren van ontspannen tochten langs de kust tot uitdagende tochten door de bergen, en we bieden verschillende reisroutes en reisduur opties om aan je wensen te voldoen.

Naar welke fietsvakantie in Cuba ben je op zoek?

14 daagse fietsvakantie West Cuba

Geen leukere manier dan op de fiets de omgeving te ontdekken. Tijdens deze reis, verken je het westelijk deel en het midden van Cuba op een sportieve manier. Je fietst dwars door de tabaksplantages en bezoekt de leuke, niet toeristische dorpjes, die het land rijk is. Prachtige routes door de natuur, leuke dorpjes en de Noordwest kust van Cuba. Puur genieten.

 

22 daagse fietsvakantie West en centraal Cuba

Tijdens deze schitterende fietsvakantie door midden en West Cuba, bezoek je het westelijk deel en het midden van Cuba op de fiets. Je fietst dwars door de tabaksplantages en ontdekt de leuke, niet toeristische dorpjes, die het land rijk is. Tijdens dit sportieve avontuur, kun je genieten van de mooie stadjes Cienfuegos met haar franse flair en het Unesco stadje Trinidad. Jullie vervoermiddel is de fiets  gecombineerd met de lijndienstbus voor de lange afstanden.

20 daagse fiets- en autovakantie West en centraal Cuba

Tabaksplantages, kalksteengrotten, mooie niet toeristische dorpjes, Trinidad en veel meer. Kortom: ontmoet het authentieke Cuba. Deze unieke reis is een combinatie van sportief en actief bezig zijn: fietsen door de tabaksplantages en rondreizen over Cuba met een huurauto. Een heerlijke manier om alle bijzondere plekjes van dit prachtige land te ervaren.

Cuba vakantie voor jou

Wil jij ook op vakantie naar Cuba? Daarvoor ben je bij Cumlaude Travel aan het juiste adres. Cumlaude Travel biedt jou namelijk een vakantie in Cuba op maat. Van een volledige (individuele) rondreis of wandelvakantie tot bijvoorbeeld een fietsvakantie; het kan allemaal. Kortom ben je op zoek naar jouw droomreis? Boek dan jouw reis bij dé Cuba specialist en geniet van een prachtige vakantie in het zonovergoten Cuba.

  • Lokale vertegenwoordiging
  • Oldtimer cabriolet tour in Havana is inclusief
  • Gebruik van lokale sim kaart (geen WiFi spots maar overal internet)
  • Leuke excursies voor een lokale prijs voor en door Cubanen
  • Een leuk do’s en don’ts boek voor vertrek met o.a. leuke restaurant tips
  • Onze lokale hosts zijn altijd beschikbaar voor assistentie
  • Wij kennen Cuba als geen ander
  • Doordat wij een groot netwerk hebben kunnen wij deze ten allen tijde in kunnen zetten voor onze gasten
  • Bij calamiteiten zijn wij 24/7 beschikbaar zowel op Cuba als in Nederland

Ook wanneer je nog twijfelt aan hoe je jouw ideale vakantie naar Cuba in wilt vullen, kun je met ons contact opnemen. Dankzij onze veelzijdige kennis en ervaringen met het land, voorzien wij jou zo van het beste advies. Zo maak je een onvergetelijke reis naar dit prachtige stukje paradijs op aarde. Bekijk hieronder de vele mogelijkheden en maak de keuze die bij je past.